Aperol – Lemon – Gin | 115,-
Orange liqueur – Liquorice – Rum | 115,-
A glass of Champagne ‘Brut Pol Cochet’ & 2 Roumegous Fine de Claire oysters | 175,-/person
2 glasses of wine adapted to the menu | 195,-/person
The menu must be chosen by the whole table (min. 2 persons)
Arancini and tatar of beef served with sourdough bread
(Add Roumegous Fine de Claireøsters to the menu 3 pcs./105,-)
The menu must be chosen by the whole table (min. 2 persons)
(Add Roumegous Fine de Claire oysters to the menu 3 pcs./105,-)
lemon zest – olive oil
lemon – tabasco 3 pcs (additional 35,-/pc)
pumpkin puree – pickled pumpkin
fennel – radicchio – pistachio
grilled foccacia – parsley – pickled onions
beetroot crisps – sheep’s milk yoghurt – liquorice
tarragon – bread – pickled mustard seeds
lemon – pickled pear – mint
øllingegaard mozzarella – gorgonzola – red crystal – provolone – honey
tomato – øllingegaard mozzarella – sage – stracciatella – red crystal
tomato – øllingegaard mozzarella – rocket – radicchio – julsø currant cheese – honey
lemon – herbs
butter – parsley – capers – lemon
potato tortelloni – butter – sage – pine nuts – red crystal
estragonmayo
herbs – fennel – vinaigrette
maccheroni – bechamel – piment d’espelette – red crystal
meringue – hazelnut – milk chocolate cream
Hver søndag består menukortet udelukkende af skønne sprøde koldhævede surdejspizzaer og kølige drikkevarer.
tomato – øllingegaard mozzarella – cherry tomatoes – basil
øllingegaard mozzarella – gorgonzola – red crystal – provolone – honey vinaigrette
øllingegaard mozzarella – mascarpone – potato – onion compote – pancetta
truffle mascarpone – mortadella – squash – mint – pistachio
tomato – øllingegaard mozzarella – ventricina salami – salsiccia – chilli vinaigrette
tomato – øllingegaard mozzarella – aged parma ham – rocket – radicchio – Christmas Island blackcurrant – honey vinaigrette
tomato – øllingegaard mozzarella – cotto ham – provolone – portobello
tomato – øllingegaard mozzarella – stracciatella – meatballs – sage
BJØRN & DELFINO ER LUKKET
Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.
Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.
Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.
TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.
Kærlig hilsen
Gorms-familien.
Læs den fulde historie her.
Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)