MENU

WELCOME

SIGNATURE COCKTAILS

DELFINO

Aperol – Lemon – Gin | 115,-

BJØRN

Orange liqueur – Liquorice – Rum | 115,-

OYSTERS & CHAMPAGNE

A glass of Champagne ‘Brut Pol Cochet’ & 2 Roumegous Fine de Claire oysters | 175,-/person

VINMENU

2 glasses of wine adapted to the menu | 195,-/person

OUR MENUS

THE BEAR 395,- /PERSON

The menu must be chosen by the whole table (min. 2 persons)

2 small dishes to share

Arancini and tatar of beef served with sourdough bread

Optional main course + side
Caramel crème brûlée

(Add Roumegous Fine de Claireøsters to the menu 3 pcs./105,-)

DELFINO 295,- /PERSON

Stracciatella
Arancini
Hellflynder
Baked beetroot
Mushrooms à la creme
Tatar of beef
Served with olives and sourdough bread

(Add Roumegous Fine de Claire oysters to the menu 3 pcs./105,-)

A LA CARTE

SMALL DISHES

Green olives from puglia 45,-

lemon zest – olive oil

Roumegous Fine de Claire oysters 105,-

lemon – tabasco 3 pcs (additional 35,-/pc)

Crispy arancini 80,-

pumpkin puree – pickled pumpkin

Stracciatella 90,-

fennel – radicchio – pistachio

Mushrooms á la creme 95,-

grilled foccacia – parsley – pickled onions

Salted beetroot 95,-

beetroot crisps – sheep’s milk yoghurt – liquorice

Tatar of beef from grambogård 130,-

tarragon – bread – pickled mustard seeds

Halibut 110,-

lemon – pickled pear – mint

“4 cheeses” mini sourdough pizza 100,-

øllingegaard mozzarella – gorgonzola – red crystal – provolone – honey

“Meatballs” mini sourdough pizza 100,-

tomato – øllingegaard mozzarella – sage – stracciatella – red crystal

“Parma” mini sourdough pizza 100,-

tomato – øllingegaard mozzarella – rocket – radicchio – julsø currant cheese – honey

MAIN COURSES

Halibut on legs “en papilotte” 215,-

lemon – herbs

Ribeye “tagliata-style” 215,-

butter – parsley – capers – lemon

Handmade filled pasta from piola pastificio 175,-

potato tortelloni – butter – sage – pine nuts – red crystal

SIDES

Polenta Knight 50,-

estragonmayo

Crispy salads 50,-

herbs – fennel – vinaigrette

Mac’n’Cheese 50,-

maccheroni – bechamel – piment d’espelette – red crystal

DESSERT

Baked plums 85,-

meringue – hazelnut – milk chocolate cream

Caramel crème brûlée 85,-

Variation of Danish cheeses 100,-
unique white mould – julsø blackcurrant from them – øllingegaard fresh cheese

PIZZA SUNDAY

Hver søndag består menukortet udelukkende af skønne sprøde koldhævede surdejspizzaer og kølige drikkevarer.
MARK & RITA 115,-

tomato – øllingegaard mozzarella – cherry tomatoes – basil

 
4 CHEESES 145,-

øllingegaard mozzarella – gorgonzola – red crystal – provolone – honey vinaigrette

 
BURNING LOVE 130,-

øllingegaard mozzarella – mascarpone – potato – onion compote – pancetta

THE TRUFFLE HERO 145,-

truffle mascarpone – mortadella – squash – mint – pistachio

 
STRONG SALLY 145,-

tomato – øllingegaard mozzarella – ventricina salami – salsiccia – chilli vinaigrette

 
PARMA 145,-

tomato – øllingegaard mozzarella – aged parma ham – rocket – radicchio – Christmas Island blackcurrant – honey vinaigrette

PROVO LONE 145,-

tomato – øllingegaard mozzarella – cotto ham – provolone – portobello

LADY & THE TRAMP 150,-

tomato – øllingegaard mozzarella – stracciatella – meatballs – sage

 

BJØRN & DELFINO ER LUKKET

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.


Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her.

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)