BJØRN Rom – orangelikør – lakrids 125
Alle antipasti serveres til deling om bordet med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia
1. SERVERING
GAZPACHO
Tomat – olivenolie – chili sprødt brød – thaibasilikum
LAKS
Yoghurt – rogn – ærter – citron – skovsyre
FUNKY VANDMELON
Daikon – shio koji – æblejuice yuzu – lime – koriander
2. SERVERING
TATAR AF OKSE
Ramsløgmayo – brødkrummer syltet kålrabi & crudité
MAJS ”RIBS”
Raita sauce
ZUCCHINI ROLLS
Gedeost – tomatchutney – basilikumolie skovsyre – mandel
Antipasti serveres til deling om bordet med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia
1. SERVERING
FUNKY VANDMELON
Daikon – shio koji – æblejuice yuzu –
lime – koriander
CARPACCIO
Okse – grana – rucolaolie citron –
reduceret balsamico
2. SERVERING
HOVEDRET
Vælg imellem hjemmelavede ravioli,
oksefilet eller Moules Basquaise
SIDE
Vælg imellem knuste kartofler eller sommersalat
3. SERVERING
DESSERT
Citron crème brûlée
GRØNNE OLIVEN Appelsin – oregano – olivenolie 45
BRØD Surdejsbrød – sprødt maltknækbrød 40
HVIDLØGSBRØD Surdejsbrød – persille/hvidløgssmør 65
ØSTERS 2 STK. Signatur-gazpacho sauce 130
GAZPACHO Tomat – olivenolie – chili – sprødt brød – thaibasilikum 85
TATAR AF OKSE Ramsløgmayo – brødkrummer – syltet kålrabi & crudité 125
LAKS Yoghurt – rogn – ærter – citron – skovsyre 115
ARANCINI Madagaskar pebermayo 90
CARPACCIO Okse – grana – rucolaolie – citron – reduceret balsamico 115
MAJS ”RIBS” Raita sauce 80
ZUCCHINI ROLL Gedeost – tomatchutney – basilikumolie – skovsyre – mandel 90
FUNKY VANDMELON Daikon – shio koji – æblejuice – yuzu – lime – koriander 80
HJEMMELAVEDE RAVIOLI Ricotta – ærter – beurre blanc – ærteskud – limeskal – parmesan 170
(Tilføj N’duja +25)
OKSEFILET Oliven – chimichurri 245
MOULES BASQUAISE Blåmuslinger – chorizo – chili – persille – citron 180
SPRØDE KNUSTE KARTOFLER Ramsløgmayo 65
SOMMERSALAT Agurk – radise – feta – chili – oliven – sesam 55
JORDBÆR SEMIFREDDO Creme – verbena – mandelcrumble 80
CITRON CRÈME BRÛLÉE Citron – vanilje 75