MENU

VELKOMST

SIGNATUR COCKTAILS

DELFINO

Aperol – Citron – Gin | 125,-

BJØRN

Orangelikør – Lakrids – Rom | 125,-

VIN TIL MADEN

2 valgfri glas vin fra glas-sortimentet | 195,-/person

VORES MENUER

DELFINO 350,- /PERSON

SMÅRETTER SERVERES TIL DELING:

DEHYDRERET RØDBEDE
CEVICHE AF RØDFISK
CONFITERET SELLERI

JORDSKOK-VARIATION
MOZZARELLA IN CARROZZA
TATAR AF OKSE

SERVERES MED MALTKNÆKBRØD – FOCCACIA

BJØRN 450,- /PERSON

SMÅRETTER SERVERES TIL DELING:
CONFITERET SELLERI
TATAR AF OKSE
SERVERES MED MALTKNÆKBRØD – FOCACCIA

VALGFRI HOVEDRET + SIDE

DESSERT:
DAVIDES TARTE TATIN

A LA CARTE

SMÅRETTER

GRØNNE OLIVEN FRA PUGLIA – APPELSINSKAL – OREGANO – OLIVENOLIE 45,-
BRØDKURV – SURDEJSBRØD – SPRØDT MALTKNÆKBRØD 35,-
DEHYDRERET RØDBEDE – LAKRIDS – KØRVEL – HASSELNØD – RYGEOST 110,-
CONFITERET SELLERI – ESTRAGON – SPRØD SELLERI – OLIVENOLIE 85,-
JORDSKOK-VARIATION – SUPPE – CONFIT – CRUDITÉ – DILD – SPRØDT BRØD 85,-
ARANCINI ”CACIO E PEPE” (2 STK.) – SORT PEBER – PARMESAN – PECORINO ROMANO 90,-
MOZZARELLA IN CAROZZA – TOOOOOAAAAST MED MOZZARELLA – TOMAT – URTER 90,-
TATAR AF OKSE – EMULSION AF BRUNET SMØR – CHIPS – BRÆNDT PORRE 125,-
CEVICHE AF RØDFISK – SØD KARTOFFEL – LECHE DE TIGRE – PUFFEDE MAJS 135,-

HOVEDRETTER

HJEMMELAVET RAVIOLI – GRÆSKAR – RICOTTA – BRUNET SMØR – HASSELNØD 170,-
TORSK I SAVOYKÅL – CITRON – KARL JOHAN BLANQUETTE – OLIVENOLIE 205,-
OSSOBUCO – INTENS TOMATSAUCE – PERSILLEGREMOLATA 245,-

SIDES

POLENTAFRITTER – ESTRAGONMAYO – LAGRET OST FRA THEM 65,-
SPRØDE SALATER – URTER – FENNIKEL – SENNEPSVINAIGRETTE 45,-
MELANZANE ALLA PARMIGIANA – AUBERGINE – MOZZARELLA – BRØDKRUMMER 65,-

DESSERT

DAVIDES TARTE TATIN – ÆBLEKOMPOT – MASCARPONE – BUTTERDEJ – TIMIAN 75,-
KARAMEL CREME BRULEE – BARE LIGE SOM DEN SKAL VÆRE 75,-