MENU

VELKOMMEN

SIGNATUR COCKTAILS

DELFINO
BJØRN

Orangelikør – Lakrids – Rom | 115,-

ØSTERS & CHAMPAGNE

VINMENU

VORES MENUER

BJØRN 395,- /PERSON

Menuen skal vælges af hele bordet (min. 2 personer)

2 småretter til deling

Arancini og tatar af okse serveres med surdejsbrød

Valgfri hovedret + side
Karamel crème brûlée

(Tilføj gillardeau østers til menuen 3 stk./105,-)

DELFINO 295,- /PERSON

Stracciatella
Arancini
Helleflynder
Bagt rødbede
Svampe á la creme
Tatar af okse
Serveres med oliven og surdejsbrød

(Tilføj gillardeau østers til menuen 3 stk./105,-)

A LA CARTE

SMÅRETTER

Grønne oliven fra puglia 45,-

citronskal – olivenolie

 
Gillardeau østers 105,-

citron – tabasco 3 stk. (yderligere 35,-/stk)

 
Sprøde arancini 80,-

græskarpuré – syltet græskar

 
Stracciatella 90,-

fennikel – radicchio – pistacie

 
Svampe á la creme 95,-

grillet foccacia – persille – syltede løg

 
Saltbagt rødbede 95,-

rødbedechips – fåremælksyoughurt – lakrids

 
Tatar af okse fra grambogård 130,-

estragon – brød – syltede sennepskorn

 
Helleflynder 110,-

citron – syltet pære – mynte

 
“4 oste” mini surdejspizza 100,-

øllingegaard mozzarella – gorgonzola – rød krystal – provolone – honning

 
“Meatballs” mini surdejspizza 100,-

tomat – øllingegaard mozzarella – salvie – stracciatella – rød krystal

 
“Parma” mini surdejspizza 100,-

tomat – øllingegaard mozzarella – rucola – radicchio – julsø solbær ost – honning

HOVEDRETTER

Helleflynder på ben “en papilotte” 215,-

citron – urter

 
Ribeye “tagliata-style” 215,-

smør – persille – capers – citron

 
Håndlavet fyldt pasta fra piola pastificio 175,-

kartoffeltortelloni – smør – salvie – pinjekerner – rød krystal

 

SIDES

Polentafritter 50,-

estragonmayo

 
Sprøde salater 50,-

urter – fennikel – vinaigrette

 
Mac’n’Cheese 50,-

maccheroni – bechamel – piment d’espelette – rød krystal

 

DESSERT

Bagte blommer 85,-

marengs – hasselnød – creme af mælkechokolade

 
Karamel crème brûlée 85,-

 

Variation af danske oste 100,-
unika hvid skimmel – julsø solbær fra them – øllingegaard friskost

PIZZA SUNDAY

Hver søndag består menukortet udelukkende af skønne sprøde koldhævede surdejspizzaer og kølige drikkevarer.
MARK & RITA 115,-

tomat – øllingegaard mozzarella – cherrytomater – basilikum

 
4 OSTE 145,-

øllingegaard mozzarella – gorgonzola – rød krystal – provolone – honningvinaigrette

 
BRÆNDENDE KÆRLIGHED 130,-

øllingegaard mozzarella – mascarpone – kartoffel – løgkompot – pancetta

TRØFFELHELTEN 145,-

trøffelmascarpone – mortadella – squash – mynte – pistacie

 
STÆRKE SALLY 145,-

tomat – øllingegaard mozzarella – ventricina salami – salsiccia – chilivinaigrette

 
PARMA 145,-

tomat – øllingegaard mozzarella – lagret parmaskinke – rucola – radicchio – julsø solbær – honningvinaigrette

PROVO LONE 145,-

tomat – øllingegaard mozzarella – cottoskinke – provolone – portobello

LADY & VAGABONDEN 150,-

tomat – øllingegaard mozzarella – stracciatella – kødboller – salvie