MENU

VELKOMST 

SIGNATURCOCKTAILS

DELFINO Gin – rabarber – citron – æggehvide 125

BJØRN Rom – orangelikør – lakrids 125 

MENUER

DELFINO 350

Alle antipasti serveres til deling om bordet med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia

1. SERVERING 

GAZPACHO
Tomat – olivenolie – chili sprødt brød – thaibasilikum 

LAKS
Yoghurt – rogn – ærter – citron – skovsyre 

FUNKY VANDMELON
Daikon – shio koji – æblejuice yuzu – lime – koriander 

2. SERVERING

TATAR AF OKSE
Ramsløgmayo – brødkrummer syltet kålrabi & crudité 

MAJS ”RIBS”
Raita sauce 

ZUCCHINI ROLLS
Gedeost – tomatchutney – basilikumolie skovsyre – mandel 

 

BJØRN 450

Antipasti serveres til deling om bordet med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia

1. SERVERING

FUNKY VANDMELON
Daikon – shio koji – æblejuice yuzu –
lime – koriander

CARPACCIO
Okse – grana – rucolaolie citron –
reduceret balsamico

2. SERVERING

HOVEDRET
Vælg imellem hjemmelavede ravioli,
oksefilet eller Moules Basquaise

SIDE
Vælg imellem knuste kartofler eller sommersalat

3. SERVERING

DESSERT
Citron crème brûlée

 

A LA CARTE

ANTIPASTI

GRØNNE OLIVEN  Appelsin – oregano – olivenolie  45

BRØD  Surdejsbrød – sprødt maltknækbrød  40

HVIDLØGSBRØD  Surdejsbrød – persille/hvidløgssmør 65

ØSTERS 2 STK. Signatur-gazpacho sauce 130

GAZPACHO  Tomat – olivenolie – chili – sprødt brød – thaibasilikum 85

TATAR AF OKSE  Ramsløgmayo – brødkrummer – syltet kålrabi & crudité 125

LAKS  Yoghurt – rogn – ærter – citron – skovsyre 115

ARANCINI  Madagaskar pebermayo 90

CARPACCIO  Okse – grana – rucolaolie – citron – reduceret balsamico 115

MAJS ”RIBS”  Raita sauce 80

ZUCCHINI ROLL  Gedeost – tomatchutney – basilikumolie – skovsyre – mandel 90

FUNKY VANDMELON  Daikon – shio koji – æblejuice – yuzu – lime – koriander 80

 

HOVEDRETTER

HJEMMELAVEDE RAVIOLI  Ricotta – ærter – beurre blanc – ærteskud – limeskal – parmesan 170
(Tilføj N’duja +25)

OKSEFILET  Oliven – chimichurri 245

MOULES BASQUAISE  Blåmuslinger – chorizo – chili – persille – citron 180

SIDES TIL HOVEDRETTER

SPRØDE KNUSTE KARTOFLER  Ramsløgmayo 65

SOMMERSALAT  Agurk – radise – feta – chili – oliven – sesam 55

DESSERTER

JORDBÆR SEMIFREDDO  Creme – verbena – mandelcrumble 80

CITRON CRÈME BRÛLÉE  Citron – vanilje 75