Aperol – Citron – Gin | 115,-
Orangelikør – Lakrids – Rom | 115,-
Et glas Champagne ‘Brut Pol Cochet’ & 2 Gillardeau østers | 175,-/person
2 glas vin tilpasset valg af menu | 195,-/person
Menuen skal vælges af hele bordet (min. 2 personer)
Arancini og tatar af okse serveres med surdejsbrød
(Tilføj gillardeau østers til menuen 3 stk./105,-)
Menuen skal vælges af hele bordet (min. 2 personer)
(Tilføj gillardeau østers til menuen 3 stk./105,-)
citronskal – olivenolie
citron – tabasco 3 stk. (yderligere 35,-/stk)
græskarpuré – syltet græskar
fennikel – radicchio – pistacie
grillet foccacia – persille – syltede løg
rødbedechips – fåremælksyoughurt – lakrids
estragon – brød – syltede sennepskorn
citron – syltet pære – mynte
øllingegaard mozzarella – gorgonzola – rød krystal – provolone – honning
tomat – øllingegaard mozzarella – salvie – stracciatella – rød krystal
tomat – øllingegaard mozzarella – rucola – radicchio – julsø solbær ost – honning
citron – urter
smør – persille – capers – citron
kartoffeltortelloni – smør – salvie – pinjekerner – rød krystal
estragonmayo
urter – fennikel – vinaigrette
maccheroni – bechamel – piment d’espelette – rød krystal
marengs – hasselnød – creme af mælkechokolade
Hver søndag består menukortet udelukkende af skønne sprøde koldhævede surdejspizzaer og kølige drikkevarer.
tomat – øllingegaard mozzarella – cherrytomater – basilikum
øllingegaard mozzarella – gorgonzola – rød krystal – provolone – honningvinaigrette
øllingegaard mozzarella – mascarpone – kartoffel – løgkompot – pancetta
trøffelmascarpone – mortadella – squash – mynte – pistacie
tomat – øllingegaard mozzarella – ventricina salami – salsiccia – chilivinaigrette
tomat – øllingegaard mozzarella – lagret parmaskinke – rucola – radicchio – julsø solbær – honningvinaigrette
tomat – øllingegaard mozzarella – cottoskinke – provolone – portobello
tomat – øllingegaard mozzarella – stracciatella – kødboller – salvie