MENU

VELKOMMEN

SIGNATUR COCKTAILS

DELFINO

Aperol – Citron – Gin | 125,-

BJØRN

Orangelikør – Lakrids – Rom | 125,-

ØSTERS & CHAMPAGNE

Et glas Champagne ‘Brut Pol Cochet’ & 2 Roumegous Fine de Claire østers | 190,-/person

VINMENU

2 glas vin tilpasset valg af menu | 195,-/person

SNACKS & SMÅRETTER

GRØNNE OLIVEN FRA PUGLIA – CITRONSKAL – OLIVENOLIE 45,-
FRANSKE ØSTERS 3 STK. – CITRON – TABASCO 105,-
SALTEDE MANDLER 35,-
POLENTAFRITTER – RAMSLØGSMAYO – LAGRET OST FRA THEM 55,-
STRACCIATELLA – CITRONSKAL – OLIVENOLIE – PISTACIE 90,-
PIL SELV REJER – CITRON – BRØD – 1000ØER – FEDTEDE FINGRE 90,-
FRITTO MISTO – FENNIKEL – SQUASH – FJORDREJER – ROSA PEBERMAYO 80,-
BRØDKURV – MALTKNÆKBRØD – FOCCACIA – PISKET SMØR 45,-

VORES MENUER

DELFINO 325,- /PERSON

PIL SELV REJER
HELLEFLYNDER
STRACCIATELLA

FUNKY VANDMELON
HVIDE ASPARGES
TATAR AF OKSE

SERVERES MED OLIVEN – MALTKNÆKBRØD – FOCACCIA

(Tilføj Roumegous Fine de Claire østers til menuen 3 stk./105,-)

BJØRN 450,- /PERSON

SMÅRETTER SERVERES TIL DELING:
GRØNNE ASPARGES MED N’DUJA & STRACCIATELLA
TATAR AF OKSE
SERVERES MED OLIVEN – MALTKNÆKBRØD – FOCACCIA

VALGFRI HOVEDRET + SIDE

DESSERT:
ROKKEDYSSEGAARD JORDBÆR MED FLØDE
(Tilføj Roumegous Fine de Claireøsters til menuen 3 stk./105,-)

A LA CARTE

SMÅRETTER

GRØNNE OLIVEN FRA PUGLIA – CITRONSKAL – OLIVENOLIE 45,-
FRANSKE ØSTERS 3 STK. – CITRON – TABASCO 105,-
SALTEDE MANDLER 35,-
STRACCIATELLA AF ØLLINGEGAARD MOZZARELLA – CITRONSKAL – OLIVENOLIE – PISTACIE 90,-
STEGTE GRØNNE ASPARGES – N’DUJA – STRACCIATELLA 85,-
TATAR AF OKSE – RAMSLØGSMAYO – TØRRET ÆGGEBLOMME – SYLTEDE SENNEPSKORN 130,-
HELLEFLYNDER – BLODAPPELSIN – SYRLIGE GRØNNE ÆBLER – MYNTE 115,-
PIL SELV REJER – CITRON – BRØD – 1000ØER – FEDTEDE FINGRE 90,-
FRITTO MISTO – FENNIKEL – SQUASH – FJORDREJER – ROSA PEBERMAYO 80,-
FUNKY VANDMELON – DEHYDRERET VANDMELON – PONZU – GLASKÅL – PUFFEDE VILDE RIS 55,-
POCHEREDE HVIDE ASPARGES – PERSILLEPURE – SAUCE VINAIGRETTE – BRØDKRUMMER 115,-

HOVEDRETTER

HELLEFLYNDER PÅ BEN ”EN PAPILOTTE” – CITRON – OLIVEN – TOMATCONFIT 225,-
RIBEYE ”TAGLIATA-STYLE” 175 GR. – BBQ – ASPARGES VINAIGRETTE 215,-
LINGUINE – ÆRTER – MYNTE – LAGRET OST FRA THEM 155,-

SIDES

POLENTAFRITTER – RAMSLØGSMAYO – LAGRET OST FRA THEM 55,-
SPRØDE SALATER – URTER – FENNIKEL – VINAIGRETTE 50,-

DESSERT

PEACH MELBA – SYLTEDE FERSKNER – HINDBÆR – HINDBÆRCOULIS – VANILJEIS 95,-
JORDBÆR MED FLØDE – SKUMFIDUS – ROKKEDYSSEGAARD JORDBÆR – LETPISKET FLØDE 95,-