SELSKAB I SYDHAVN PÅ ENGHOLMENE

Restaurant Bjørn & Delfino på Engholmene i København er det perfekte sted at afholde et selskab. Det er en unik og hyggelig beliggenhed, som kan rumme både store og små selskaber.

SELSKAB MED UDSIGT OG BADNING

Restauranten har en skøn udsigt over Københavns Havn, som giver et ekstra touch til den allerede stemningsfulde atmosfære.

Og så er badebroen blot 50 m. fra indgangen til restauranten. Så ønsker I en dukkert før, under eller efter, er det en oplagt mulighed. 

Derudover kan man nyde de lækre retter, der er tilberedt med fokus på økologi og bæredygtighed. Køkkenet serverer et bredt udvalg af retter, der er tilpasset sæsonens råvarer, så du kan være sikker på, at du får den bedste smag og kvalitet.

PERFEKT TIL BARNEDÅB, BRYLLUP, KONFIRMATION, RECEPTION M.M..

Personalet er meget erfarne og professionelle, og de vil gøre alt for at sørge for, at dit selskab bliver en succes. De vil hjælpe med at planlægge menuen, så den passer til dit budget og præferencer, og de vil også tage sig af alt det praktiske, så du kan nyde selskabet sammen med dine gæster.

Restaurant Bjørn & Delfino er også et perfekt sted for firmaarrangementer, fødselsdag, bryllupper, og andre specielle lejligheder. Kontakt os i dag for at reservere bord og planlægge dit næste selskab på Engholmene i København.

SKRIV TIL OS

BJØRN & DELFINO ER LUKKET

Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser.

Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag GORMS er gået konkurs.

Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene.

TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden.


Kærlig hilsen
Gorms-familien.

Læs den fulde historie her.

Har du konkrete spørgsmål, kan du skrive til info@wearegorms.dk (her modtages en mail om kontakt til kurator)