SELSKAB I SYDHAVN PÅ ENGHOLMENE

Restaurant Bjørn & Delfino på Engholmene i København er det perfekte sted at afholde et selskab. Det er en unik og hyggelig beliggenhed, som kan rumme både store og små selskaber.

SELSKAB MED UDSIGT OG BADNING

Restauranten har en skøn udsigt over Københavns Havn, som giver et ekstra touch til den allerede stemningsfulde atmosfære.

Og så er badebroen blot 50 m. fra indgangen til restauranten. Så ønsker I en dukkert før, under eller efter, er det en oplagt mulighed. Et barnedåb med en indlagt dukkert kan altså bare noget.

Derudover kan man nyde de lækre retter, der er tilberedt med fokus på økologi og bæredygtighed. Køkkenet serverer et bredt udvalg af retter, der er tilpasset sæsonens råvarer, så du kan være sikker på, at du får den bedste smag og kvalitet.

VI ER HER TIL AT HJÆLPE DIG

Men inden du skriver eller ringer til os, så får du her nedenfor et par eksempler på de mest populære menuer til barnedåben, konfirmation, fødselsdagen og middagen med firmaet.   

PERFEKT TIL BARNEDÅB, BRYLLUP, KONFIRMATION, RECEPTION M.M..

Personalet er meget erfarne og professionelle, og de vil gøre alt for at sørge for, at dit selskab bliver en succes. De vil hjælpe med at planlægge menuen, så den passer til dit budget og præferencer, og de vil også tage sig af alt det praktiske, så du kan nyde selskabet sammen med dine gæster.

Restaurant Bjørn & Delfino er også et perfekt sted for firmaarrangementer, fødselsdag, bryllupper, og andre specielle lejligheder. Kontakt os i dag for at reservere bord og planlægge dit næste selskab på Engholmene i København.

SKRIV TIL OS