nytårs take-away
395/person

Vi har samlet det bedste fra årets menukort – 2025 favoritter, jeres mest elskede retter og vores egne signaturer – i én uforglemmelig nytårsmenu. Menuen kan både laves almindelig og pescetarisk.

KULLER
CARPACCIO

Carpaccio af dansk kuller med syrlig yuzu-vinaigrette og cantaloupemelon. Toppet med mynte og urteolie.

Serveres med sprødt surdejs-focacciabrød.

ONGLET
af OKSE

Serveret med sauteret spinat, bitre salater og græskarpuré med varme krydderier. Toppet med en sauce på marsala, rødvin og oksesky.

Pescetarisk alternativ:

BAGT LANGE MED MUSLINGE-SAUCE

Loin af dansk lange, bagt "en papilotte" med en cremet muslingesauce med hvidvin, fløde og urter. Dertil sautéret spinat, bitre salater og cremet græskarpuré med varme krydderier.

CHOKOLADE cremoso

Kraftig chokolade cremoso med vanilje, bagte blommer i madeira og ristede hasselnødder.

OBS. Begrænset antal kuverter, så tøv ikke for længe!

Psst.. Vi pakker en særlig gave med til de første 50 bestillinger.