Nytårs take-away
Vi gentager succesen! Igen i år kan du nyde smagen af Bjørn & Delfinos på årets sidste aften. Du skal blot sørge for den gode stemning, så sørger vi for maden.
Vi har samlet det bedste fra årets menukort – 2025 favoritter, jeres mest elskede retter og vores egne signaturer – i én uforglemmelig nytårsmenu. Menuen kan både laves almindelig og pescetarisk.
OBS. Begrænset antal kuverter, så tøv ikke for længe! Psst.. Vi pakker en særlig gave med til de første 50 bestillinger.
3 retters
nytårs take-away
395/person
KULLER
CARPACCIO
Carpaccio af dansk kuller med syrlig
yuzu-vinaigrette og cantaloupemelon.
Toppet med mynte og olie.
STEGT OKSEONGLET
Serveret med sauteret spinat, bitre salater og græskarpuré med varme krydderier. Toppet med en sauce på marsala, rødvin og oksesky.
CHOKOLADE cremoso
Kraftig chokolade cremoso med vanilje,
bagte blommer i madeira og
ristede hasselnødder.